Autor: Kazimierz Rup
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2022
Wydanie: II
Stron: 352
Format: 160 x 230 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-01-19547-2
Autor: Ryszard Bartnik, Berenika Bartnik
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2014
Wydanie: I
Stron: 284
Format: 165 x 238 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7926-198-7
Autor: Zdzisław E. Sikorski
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2016
Stron: 391
Format: 160 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 83-204-2867-X
Seria Żywność, jakość, technologia
Autor: Tadeusz Dobrzański
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2023
Wydanie: 27
Stron: 232
Format: 205 x 290 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-01-21782-2
Autor: Iwon Bąk, Iwona Markowicz, Magdalena Mojsiewicz, Katarzyna Wawrzyniak
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2009
Wydanie: II
Stron: 352
Format: 184 x 237 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 83-204-3162-X
Autor: Andrzej Szwedowski, Ryszard Romaniuk
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2018
Wydanie: I
Stron: 344
Format: 165 x 245 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-01-19541-0
Autor: Tadeusz Piecuch
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2010
Stron: 502
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-204-3680-8
Autor: Adam Olszewski
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2008
Wydanie: I
Stron: 358
Format: 165 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-204-3366-1
Autor: Tadeusz Chmielniak
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2018
Wydanie: I -1 dodruk (PWN)
Stron: 564
Format: 164 x 237 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-01-19593-9
Autor: Jan Godzimirski
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2010
Stron: 168
Format: 160 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-204-3605-1