Autor: Josef Pischl
Wydawca: Linia
Rok wydania: 2010
Stron: 224
Format: 215 x 265 mm
Oprawa: twarda z obwolutą
ISBN: 978-83-62159-00-0
Autor: Klaus Hagmann, Birgit Essich
Wydawca: Multico
Rok wydania: 2014
Wydanie: I
Stron: 120
Format: 150 x 215 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-7763-267-3
Autor: Katarzyna Pawlak-Lemańska
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Rok wydania: 2018
Wydanie: I
Stron: 182
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7417-966-9
Autor: Dorota Cygan-Szczegielniak, Bogdan Janicki, Aleksandra Roślewska, Magdalena Stanek, Karolina Stasiak
Wydawca: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy
Rok wydania: 2022
Wydanie: I
Stron: 179
Format: 170 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-64235-79-5
Autor: Antoni Rutkowski, Stanisław Gwiazda, Kazimierz Dąbrowski
Wydawca: Agro Food Technology
Rok wydania: 1993
Stron: 320
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 83-85861-00-9
Autor: Pieńkos Magdalena
Wydawca: SBM
Rok wydania: 2023
Wydanie: I
Stron: 192
Format: 170 x 240 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-8348-123-4
Autor: Wilfried Seibel
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2016
Wydanie: I
Stron: 286
Format: 150 x 236 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-01-18470-4
Autor: Sandor Ellix Katz
Wydawca: Vivante
Rok wydania: 2017
Wydanie: I
Stron: 328
Format: 164 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-65601-58-2
Autor: Aleksandra Kowalska
Wydawca: Wydawnictwo UMCS
Rok wydania: 2019
Wydanie: I
Stron: 300
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-227-9202-5
Autor: Clyde E.Stauffer
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2001
Wydanie: I
Stron: 182
Format: 190 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 83-204-2661-8