Autor: Łukasz Marcinkowski
Wydawca: Full Meal
Rok wydania: 2016
Wydanie: I
Stron: 168
Format: 225 x 305 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-939782-5-0
Autor: Alicja Augustyn-Zielińska
Wydawca: eSPe
Rok wydania: 2009
Stron: 156
Format: 190 x 210 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-7482-144-2
Autor: Weronika Muszkieta, Ola Sieńko
Wydawca: Buchmann
Rok wydania: 2021
Wydanie: II
Stron: 192
Format: 190 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-280-8941-9
Autor: Aleksandra Łukaszewska, Ewa Skutnik
Wydawca: SGGW
Rok wydania: 2003
Wydanie: I
Stron: 180
Format: 240 x 170 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 83-7244-423-4
Autor: Łukasz Szewczyk, Piotr Wasik
Wydawca: Pracownia Sztuki Kulinarnej
Rok wydania: 2014
Stron: 96
Format:
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-938896-0-0
Autor: Catharina Lindeberg-Bernhardsson
Wydawca: Wydawnictwo REA
Rok wydania: 2009
Stron: 128
Format: 200 x 270 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7544-158-1
Autor: Agnieszka Zakrzewska
Wydawca: Helion
Rok wydania: 2021
Wydanie: III
Stron: 352
Format: 201- x 223 mm
Oprawa: miekka
ISBN: 978-83-283-7410-2
Autor: Rachel Siegfried
Wydawca: Dorling Kindersley Limited
Rok wydania: 2017
Wydanie: I
Stron: 223
Format: 257 x 307 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-0-2412-2969-9
Autor: Fleur McHarg
Wydawca: Thames & Hudson
Rok wydania: 2020
Wydanie: I
Stron: 224
Format: 200 x 280 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-0-500-50124-5
Autor: Alan Dunn
Wydawca: Promise
Rok wydania: 2019
Wydanie: I
Stron: 256
Format: 210 x 235 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-7541-376-2