LARIX
  • Mapa strony
  • Twoje konto
  • Nowe konto

  • Koszyk: 0 produkt produkty (pusty)
  • Twoje konto

Zaloguj

Koszyk    

0 produkty produkt jest pusty

Brak produktów

0,00 zł Dostawa
0,00 zł Razem

Realizuj zamówienie

Kategorie

  • NOWOŚCI
  • ZAPOWIEDZI WYDAWNICZE
  • KSIĄŻKI DO 50% TANIEJ
  • PROMOCJA WYDAWNICTWA UP LUBLIN
  • Preparaty dla zwierząt
    • Dodatki paszowe dla drobiu i gołębi
    • Preparaty i dodatki paszowe dla zwierząt gospodarskich
    • Preparaty i suplementy diety dla psów i kotów
    • Preparaty na pasożyty
  • Architektura. Projektowanie ogrodów
    • Architektura
    • Architektura wnętrz
    • Architektura krajobrazu
    • Projektowanie ogrodów
  • Ekologia i ochrona środowiska
    • Ekologia i ochrona środowiska
    • Prawo o ochronie środowiska. Prawo rolne
    • Parki Narodowe, Parki Krajobrazowe
  • Ekonomia i Prawo
    • BHP i PPOŻ
    • Ekonomia, biznes
    • Finanse i rachunkowość
    • Prawo administracyjne
    • Prawo cywilne i handlowe
    • Prawo pracy
    • Unia Europejska
    • Transport i logistyka
  • Jeździectwo
  • Plansze dydaktyczne
    • Plansze dla dzieci
    • Bezpieczeństwo ruchu drogowego
    • Biologia
    • Botanika
    • Zoologia
    • Ekologia i Nauka o Ziemi
    • Chemia, fizyka, matematyka
    • Historia
    • Historia literatury
    • Język angielski
    • Język niemiecki
  • Podręczniki
    • Książki dla nauczyciela
    • Podręczniki akademickie
    • Skrypty i przewodniki do ćwiczeń
    • Pomoce dydaktyczne
    • Szkoła ponadpodstawowa
      • Podręczniki zawodowe
      • Podręczniki ogólnokształcące
    • Szkoła podstawowa
  • Technologia żywności
    • Biotechnologia i technologia żywności
    • GMP, GHP, HACCP, ISO, GlobalGAP
    • Mikrobiologia żywności
    • Toksykologia żywności
    • Towaroznawstwo żywności
    • Gospodarka i marketing żywności
    • Przetwórstwo surowców mięsnych
    • Żywieinie i dietetyka
    • Zarządzanie jakością produkcji żywności
    • Kuchnia
    • Nalewki, wina i inne trunki
  • Biologia
    • Botanika
    • Biologia ogólna
    • Fizjologia i biochemia
    • Genetyka
    • Immunologia, Alergologia
    • Mikrobiologia
    • Zoologia
  • Behawiorystyka zwierząt
  • Tematyka leśna
  • Łowiectwo
  • Tematyka matematyczno-przyrodnicza
    • Chemia
    • Fizyka i biofizyka
    • Geodezja
    • Hydrologia
    • Informatyka
    • Matematyka
    • Meteorologia
  • Tematyka rolnicza
    • Florystyka, dekoracje z kwiatów
    • Ochrona roślin - choroby, szkodniki, chwasty
    • Ogrodnictwo
      • Sadownictwo
      • Warzywnictwo
    • Rośliny ozdobne
    • Rośliny pokojowe
    • Rolnictwo
      • Agrobiznes
      • Gleboznawstwo
      • Inżynieria i mechanizacja rolnictwa
      • Rośliny energetyczne, energia odnawialna
      • Rybactwo, akwarystyka
      • Uprawa roli i roślin
    • Zioła
    • Zwierzęta
      • Drób
      • Zwierzęta gospodarskie
      • Zwierzęta futerkowe
      • Hodowle amatorskie
      • Owady
      • Ptaki
      • Żywienie i paszoznawstwo
  • Turystyka i hotelarstwo
    • Hotelarstwo i turystyka
    • Mapy, atlasy
    • Przewodniki turystyczne
  • Weterynaria
    • Książki weterynaryjne
    • Poradniki o kotach
    • Poradniki o psach
    • Preparaty witaminowe
  • Pozostałe publikacje
    • Albumy
    • Encyklopedie, leksykony, słowniki
    • Kalendarze
    • Kosmetologia
    • Książki medyczne
    • Literatura dziecięca i młodzieżowa
    • Literatura popularnonaukowa
    • Poradniki różne
    • Inne książki
Strona główna > Technologia żywności>Gospodarka i marketing żywności

Gospodarka i marketing żywności

  • « Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Następna »

produktów na stronie

  • Społeczeństwo marnotrawców? Funkcje i status normy niemarnowania żywności

    Autor: Ariel Modrzyk
    Wydawca: Nomos
    Rok wydania: 2019
    Wydanie: I
    Stron: 374
    Format: 160 x 230 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-7688-536-0

    cena po rabacie
    59,70 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce

    Autor: Joanna Smoluk-Sikorska
    Wydawca: Difin
    Rok wydania: 2021 
    Wydanie: I
    Stron:136
    Format: 165 x 235 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN:  978-83-66491-85-4

    45,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Transport żywności - uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala

    Autor: Tomasz Rokicki, Bogdan Klepacki
    Wydawca: SGGW
    Rok wydania: 2019
    Wydanie: I
    Stron: 144
    Format: 170 x 240 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-7583-874-9

    21,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Uwarunkowania produkcji żywności część 2

    Autor: Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski
    Wydawca: Uniwersytet Rzeszowski
    Rok wydania: 2022
    Wydanie: I
    Stron: 141
    Format: 160 x 235 mm
    Oprawa: miekka
    ISBN: 978-83-7996-963-0

    24,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Uwarunkowania rozwoju krótkich łańcuchów dostaw żywności

    Autor: Magdalena Raftowicz
    Wydawca: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
    Rok wydania: 2022
    Stron: 236
    Format: 165 x 235 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-7717-376-3

    41,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Wybrane problemy zarządzania ryzykiem w łańcuchach dostaw i łańcuchach żywnościowych

    Autor: Jacek Kulawik
    Wydawca: IERIGŻ PIB
    Rok wydania: 2017
    Wydanie: I
    Stron: 192
    Format: 170 x 243 mm
    Oprawa: miekka
    ISBN: 978-83-7658-687-8

    Produkt niedostępny
    Dodaj
    Wyświetl
  • Zagospodarowanie odpadów opakowaniowych w kontekście gospodarki o obiegu zamkniętym - istota, narzędzia, komunikacja środowiskowa

    Autor: Joanna Zarębska
    Wydawca: Uniwersytet Zielonogórski
    Rok wydania: 2019
    Wydanie: I
    Stron: 372
    Format: 170 x 240 mm
    Oprawa: twarda
    ISBN: 978-83-7842-379-9

    Produkt niedostępny
    Dodaj
    Wyświetl
  • Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym

    Autor: Teresa Nowogródzka
    Wydawca: CeDeWu
    Rok wydania: 2019
    Wydanie: I
    Stron: 370
    Format: 165 x 235 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-8102-135-7

    cena po rabacie
    79,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii

    Autor: Karol Krajewski (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (red.)
    Wydawca: Format AB
    Rok wydania: 2016 
    Wydanie: I
    Stron: 322
    Format: 165 x 235 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-89184-76-4

    33,80 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl

produktów na stronie

  • « Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Następna »

Informacja

  • O firmie
  • Regulamin
  • Adres i kontakt

Publikacje Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie

Kategorie

  • Pozostałe publikacje
    • Inne książki
    • Poradniki różne
    • Literatura popularnonaukowa
    • Literatura dziecięca i młodzieżowa
    • Książki medyczne
    • Kosmetologia
    • Kalendarze
    • Encyklopedie, leksykony, słowniki
    • Albumy
  • Weterynaria
    • Preparaty witaminowe
    • Poradniki o psach
    • Poradniki o kotach
    • Książki weterynaryjne
  • Turystyka i hotelarstwo
    • Przewodniki turystyczne
    • Mapy, atlasy
    • Hotelarstwo i turystyka
  • Tematyka rolnicza
    • Zwierzęta
      • Żywienie i paszoznawstwo
      • Ptaki
      • Owady
      • Hodowle amatorskie
      • Zwierzęta futerkowe
      • Zwierzęta gospodarskie
      • Drób
    • Zioła
    • Rolnictwo
      • Uprawa roli i roślin
      • Rybactwo, akwarystyka
      • Rośliny energetyczne, energia odnawialna
      • Inżynieria i mechanizacja rolnictwa
      • Gleboznawstwo
      • Agrobiznes
    • Rośliny pokojowe
    • Rośliny ozdobne
    • Ogrodnictwo
      • Warzywnictwo
      • Sadownictwo
    • Ochrona roślin - choroby, szkodniki, chwasty
    • Florystyka, dekoracje z kwiatów
  • Tematyka matematyczno-przyrodnicza
    • Meteorologia
    • Matematyka
    • Informatyka
    • Hydrologia
    • Geodezja
    • Fizyka i biofizyka
    • Chemia
  • Łowiectwo
  • Tematyka leśna
  • Behawiorystyka zwierząt
  • Biologia
    • Zoologia
    • Mikrobiologia
    • Immunologia, Alergologia
    • Genetyka
    • Fizjologia i biochemia
    • Biologia ogólna
    • Botanika
  • Technologia żywności
    • Nalewki, wina i inne trunki
    • Kuchnia
    • Zarządzanie jakością produkcji żywności
    • Żywieinie i dietetyka
    • Przetwórstwo surowców mięsnych
    • Gospodarka i marketing żywności
    • Towaroznawstwo żywności
    • Toksykologia żywności
    • Mikrobiologia żywności
    • GMP, GHP, HACCP, ISO, GlobalGAP
    • Biotechnologia i technologia żywności
  • Podręczniki
    • Szkoła podstawowa
    • Szkoła ponadpodstawowa
      • Podręczniki ogólnokształcące
      • Podręczniki zawodowe
    • Pomoce dydaktyczne
    • Skrypty i przewodniki do ćwiczeń
    • Podręczniki akademickie
    • Książki dla nauczyciela
  • Plansze dydaktyczne
    • Język niemiecki
    • Język angielski
    • Historia literatury
    • Historia
    • Chemia, fizyka, matematyka
    • Ekologia i Nauka o Ziemi
    • Zoologia
    • Botanika
    • Biologia
    • Bezpieczeństwo ruchu drogowego
    • Plansze dla dzieci
  • Jeździectwo
  • Ekonomia i Prawo
    • Transport i logistyka
    • Unia Europejska
    • Prawo pracy
    • Prawo cywilne i handlowe
    • Prawo administracyjne
    • Finanse i rachunkowość
    • Ekonomia, biznes
    • BHP i PPOŻ
  • Ekologia i ochrona środowiska
    • Parki Narodowe, Parki Krajobrazowe
    • Prawo o ochronie środowiska. Prawo rolne
    • Ekologia i ochrona środowiska
  • Architektura. Projektowanie ogrodów
    • Projektowanie ogrodów
    • Architektura krajobrazu
    • Architektura wnętrz
    • Architektura
  • Preparaty dla zwierząt
    • Preparaty na pasożyty
    • Preparaty i suplementy diety dla psów i kotów
    • Preparaty i dodatki paszowe dla zwierząt gospodarskich
    • Dodatki paszowe dla drobiu i gołębi
  • PROMOCJA WYDAWNICTWA UP LUBLIN
  • KSIĄŻKI DO 50% TANIEJ
  • ZAPOWIEDZI WYDAWNICZE
  • NOWOŚCI

Informacja

  • Księgarnia stacjonarna
  • O firmie
  • Regulamin
  • Wysyłka i zwroty
  • Adres i kontakt
  • Mapa strony

Moje konto

  • Moje zamówienia
  • Moje noty kredytowe
  • Moje adresy
  • Moje informacje osobiste
  • Moje ulubione produkty

Sign out

Kontakt z nami

  • LARIX
  • 20-033 Lublin 
    ul. Akademicka 15 
    w budynku AGRO II
    Collegium Agronomicum
  • Tel: (0-81) 44-111-07                    607 052 842
  • Email sklep@larix.lublin.pl

Przeglądaj wersję mobilną strony

Copyright 2013 LARIX | all rights reserved