LARIX
  • Mapa strony
  • Twoje konto
  • Nowe konto

  • Koszyk: 0 produkt produkty (pusty)
  • Twoje konto

Zaloguj

Koszyk    

0 produkty produkt jest pusty

Brak produktów

0,00 zł Dostawa
0,00 zł Razem

Realizuj zamówienie

Kategorie

  • NOWOŚCI
  • ZAPOWIEDZI WYDAWNICZE
  • KSIĄŻKI DO 50% TANIEJ
  • PROMOCJA WYDAWNICTWA UP LUBLIN
  • Preparaty dla zwierząt
    • Dodatki paszowe dla drobiu i gołębi
    • Preparaty i dodatki paszowe dla zwierząt gospodarskich
    • Preparaty na pasożyty
    • Preparaty i suplementy diety dla psów i kotów
  • Architektura. Projektowanie ogrodów
    • Architektura
    • Architektura wnętrz
    • Architektura krajobrazu
    • Projektowanie ogrodów
  • Ekologia i ochrona środowiska
    • Ekologia i ochrona środowiska
    • Prawo o ochronie środowiska. Prawo rolne
    • Parki Narodowe, Parki Krajobrazowe
  • Ekonomia i Prawo
    • BHP i PPOŻ
    • Ekonomia, biznes
    • Finanse i rachunkowość
    • Prawo administracyjne
    • Prawo cywilne i handlowe
    • Prawo pracy
    • Unia Europejska
    • Transport i logistyka
  • Jeździectwo
  • Plansze dydaktyczne
    • Plansze dla dzieci
    • Bezpieczeństwo ruchu drogowego
    • Biologia
    • Botanika
    • Zoologia
    • Ekologia i Nauka o Ziemi
    • Chemia, fizyka, matematyka
    • Historia
    • Historia literatury
    • Język angielski
    • Język niemiecki
  • Podręczniki
    • Książki dla nauczyciela
    • Podręczniki akademickie
    • Skrypty i przewodniki do ćwiczeń
    • Pomoce dydaktyczne
    • Szkoła ponadpodstawowa
      • Podręczniki zawodowe
      • Podręczniki ogólnokształcące
    • Szkoła podstawowa
  • Technologia żywności
    • Biotechnologia i technologia żywności
    • GMP, GHP, HACCP, ISO, GlobalGAP
    • Mikrobiologia żywności
    • Toksykologia żywności
    • Towaroznawstwo żywności
    • Gospodarka i marketing żywności
    • Przetwórstwo surowców mięsnych
    • Żywieinie i dietetyka
    • Zarządzanie jakością produkcji żywności
    • Kuchnia
    • Nalewki, wina i inne trunki
  • Biologia
    • Botanika
    • Biologia ogólna
    • Fizjologia i biochemia
    • Genetyka
    • Immunologia, Alergologia
    • Mikrobiologia
    • Zoologia
  • Behawiorystyka zwierząt
  • Tematyka leśna
  • Łowiectwo
  • Tematyka matematyczno-przyrodnicza
    • Chemia
    • Fizyka i biofizyka
    • Geodezja
    • Hydrologia
    • Informatyka
    • Matematyka
    • Meteorologia
  • Tematyka rolnicza
    • Florystyka, dekoracje z kwiatów
    • Ochrona roślin - choroby, szkodniki, chwasty
    • Ogrodnictwo
      • Sadownictwo
      • Warzywnictwo
    • Rośliny ozdobne
    • Rośliny pokojowe
    • Rolnictwo
      • Agrobiznes
      • Gleboznawstwo
      • Inżynieria i mechanizacja rolnictwa
      • Rośliny energetyczne, energia odnawialna
      • Rybactwo, akwarystyka
      • Uprawa roli i roślin
    • Zioła
    • Zwierzęta
      • Drób
      • Zwierzęta gospodarskie
      • Zwierzęta futerkowe
      • Hodowle amatorskie
      • Owady
      • Ptaki
      • Żywienie i paszoznawstwo
  • Turystyka i hotelarstwo
    • Hotelarstwo i turystyka
    • Mapy, atlasy
    • Przewodniki turystyczne
  • Weterynaria
    • Książki weterynaryjne
    • Poradniki o kotach
    • Poradniki o psach
  • Pozostałe publikacje
    • Albumy
    • Encyklopedie, leksykony, słowniki
    • Kalendarze
    • Kosmetologia
    • Książki medyczne
    • Literatura dziecięca i młodzieżowa
    • Literatura popularnonaukowa
    • Poradniki różne
    • Inne książki
Strona główna > Technologia żywności>Biotechnologia i technologia żywności

Biotechnologia i technologia żywności

  • « Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 14
  • Następna »

produktów na stronie

  • Bezpieczeństwo żywności i żywienia

    Autor: Jan Gawęcki, Zbigniew Krejpcio (red.)
    Wydawca: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    Rok wydania: 2014
    Wydanie: I
    Stron: 149
    Format: 170 x 240 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-7160-741-7

    32,50 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Biodegradowalne materiały opakowaniowe do żywności ze spienioną warstwą termoizolacyjną

    Autor: Sławomir Lisiecki
    Wydawca: Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny
    Rok wydania: 2013
    Stron: 94
    Format: 165 x 235 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-7663-135-6

    31,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Bioinżynieria produkcji mleka surowego

    Autor: Marian Lipiński
    Wydawca: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    Rok wydania: 2010
    Wydanie: I
    Stron: 249
    Format: 165 x 235 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-7160-596-3

    40,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Biosensory DNA do wykrywania mikroorganizmów chorobotwórczych w żywności

    Autor: Mariusz Tichoniuk
    Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
    Rok wydania: 2013
    Stron: 149
    Format: 170 x 240 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-7417-785-6

    18,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Biotechnologia żywności

    Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold Reps (red.)
    Wydawca: WNT
    Rok wydania: 2017
    Wydanie: II zmienione - 1 dodruk
    Stron: 498
    Format: 165 x 235 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-01-19362-1

    cena po rabacie
    87,80 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Chemia żywności Tom 1 Główne składniki żywności

    Autor: Zdzisław E.Sikorski (red.), Hanna Staroszczyk (red.)
    Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
    Rok wydania: 2017
    Wydanie: I
    Stron: 458
    Format: 170 x 240 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-01-19625-7

    cena po rabacie
    88,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności

    Autor: Zdzisław E.Sikorski (red.), Hanna Staroszczyk (red.)
    Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
    Rok wydania: 2017
    Wydanie: I
    Stron: 344
    Format: 165 x 235 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-01-19626-4

    cena po rabacie
    88,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności

    Autor: Małgorzata Dżugan, Anna Pasternakiewicz
    Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
    Rok wydania: 2012
    Stron: 83
    Format: 200 x 295 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-7338-793-5

    25,00 zł
    Dostępny
    Dodaj Wyświetl
  • Destylaty alkoholowe Wytwarzanie teoria i praktyka

    Autor: Josef Pischl
    Wydawca: Linia
    Rok wydania: 2010
    Stron: 224
    Format: 215 x 265 mm
    Oprawa: twarda z obwolutą
    ISBN: 978-83-62159-00-0

    Produkt niedostępny
    Dodaj
    Wyświetl
  • Dobór metod oceny wybranych cech jakościowych żywności

    Autor: Katarzyna Pawlak-Lemańska
    Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
    Rok wydania: 2018
    Wydanie: I
    Stron: 182
    Format: 165 x 235 mm
    Oprawa: miękka
    ISBN: 978-83-7417-966-9

    Produkt niedostępny
    Dodaj
    Wyświetl

produktów na stronie

  • « Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 14
  • Następna »

Informacja

  • O firmie
  • Regulamin
  • Adres i kontakt

Publikacje Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie

Kategorie

  • Pozostałe publikacje
    • Inne książki
    • Poradniki różne
    • Literatura popularnonaukowa
    • Literatura dziecięca i młodzieżowa
    • Książki medyczne
    • Kosmetologia
    • Kalendarze
    • Encyklopedie, leksykony, słowniki
    • Albumy
  • Weterynaria
    • Poradniki o psach
    • Poradniki o kotach
    • Książki weterynaryjne
  • Turystyka i hotelarstwo
    • Przewodniki turystyczne
    • Mapy, atlasy
    • Hotelarstwo i turystyka
  • Tematyka rolnicza
    • Zwierzęta
      • Żywienie i paszoznawstwo
      • Ptaki
      • Owady
      • Hodowle amatorskie
      • Zwierzęta futerkowe
      • Zwierzęta gospodarskie
      • Drób
    • Zioła
    • Rolnictwo
      • Uprawa roli i roślin
      • Rybactwo, akwarystyka
      • Rośliny energetyczne, energia odnawialna
      • Inżynieria i mechanizacja rolnictwa
      • Gleboznawstwo
      • Agrobiznes
    • Rośliny pokojowe
    • Rośliny ozdobne
    • Ogrodnictwo
      • Warzywnictwo
      • Sadownictwo
    • Ochrona roślin - choroby, szkodniki, chwasty
    • Florystyka, dekoracje z kwiatów
  • Tematyka matematyczno-przyrodnicza
    • Meteorologia
    • Matematyka
    • Informatyka
    • Hydrologia
    • Geodezja
    • Fizyka i biofizyka
    • Chemia
  • Łowiectwo
  • Tematyka leśna
  • Behawiorystyka zwierząt
  • Biologia
    • Zoologia
    • Mikrobiologia
    • Immunologia, Alergologia
    • Genetyka
    • Fizjologia i biochemia
    • Biologia ogólna
    • Botanika
  • Technologia żywności
    • Nalewki, wina i inne trunki
    • Kuchnia
    • Zarządzanie jakością produkcji żywności
    • Żywieinie i dietetyka
    • Przetwórstwo surowców mięsnych
    • Gospodarka i marketing żywności
    • Towaroznawstwo żywności
    • Toksykologia żywności
    • Mikrobiologia żywności
    • GMP, GHP, HACCP, ISO, GlobalGAP
    • Biotechnologia i technologia żywności
  • Podręczniki
    • Szkoła podstawowa
    • Szkoła ponadpodstawowa
      • Podręczniki ogólnokształcące
      • Podręczniki zawodowe
    • Pomoce dydaktyczne
    • Skrypty i przewodniki do ćwiczeń
    • Podręczniki akademickie
    • Książki dla nauczyciela
  • Plansze dydaktyczne
    • Język niemiecki
    • Język angielski
    • Historia literatury
    • Historia
    • Chemia, fizyka, matematyka
    • Ekologia i Nauka o Ziemi
    • Zoologia
    • Botanika
    • Biologia
    • Bezpieczeństwo ruchu drogowego
    • Plansze dla dzieci
  • Jeździectwo
  • Ekonomia i Prawo
    • Transport i logistyka
    • Unia Europejska
    • Prawo pracy
    • Prawo cywilne i handlowe
    • Prawo administracyjne
    • Finanse i rachunkowość
    • Ekonomia, biznes
    • BHP i PPOŻ
  • Ekologia i ochrona środowiska
    • Parki Narodowe, Parki Krajobrazowe
    • Prawo o ochronie środowiska. Prawo rolne
    • Ekologia i ochrona środowiska
  • Architektura. Projektowanie ogrodów
    • Projektowanie ogrodów
    • Architektura krajobrazu
    • Architektura wnętrz
    • Architektura
  • Preparaty dla zwierząt
    • Preparaty i suplementy diety dla psów i kotów
    • Preparaty na pasożyty
    • Preparaty i dodatki paszowe dla zwierząt gospodarskich
    • Dodatki paszowe dla drobiu i gołębi
  • PROMOCJA WYDAWNICTWA UP LUBLIN
  • KSIĄŻKI DO 50% TANIEJ
  • ZAPOWIEDZI WYDAWNICZE
  • NOWOŚCI

Informacja

  • Księgarnia stacjonarna
  • O firmie
  • Regulamin
  • Wysyłka i zwroty
  • Adres i kontakt
  • Mapa strony

Moje konto

  • Moje zamówienia
  • Moje noty kredytowe
  • Moje adresy
  • Moje informacje osobiste
  • Moje ulubione produkty

Sign out

Kontakt z nami

  • LARIX
  • 20-033 Lublin 
    ul. Akademicka 15 
    w budynku AGRO II
    Collegium Agronomicum
  • Tel: (0-81) 44-111-07                    607 052 842
  • Email sklep@larix.lublin.pl

Przeglądaj wersję mobilną strony

Copyright 2013 LARIX | all rights reserved