Wydawca: Wydawnictwo REA
Rok wydania: 2018
Stron: 112
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7993-349-5
Wydawca: Wydawnictwo REA
Rok wydania: 2018
Stron: 104
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7993-348-8
Autor: Halina Szymanderska
Wydawca: Świat Książki
Rok wydania: 2014
Wydanie: I
Stron: 248
Format: 135 x 215 mm
Oprawa: Skórzana
ISBN: 978-83-7943-035-2
Autor: Karolina i Maciej Szaciłło
Wydawca: Zwierciadło
Rok wydania: 2018
Wydanie: I
Stron: 272
Format: 190 x 240 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-8132-046-7
Autor: Małgorzata Kalemba-Drożdż
Wydawca: Pascal
Rok wydania: 2021
Wydanie: rozszerzone
Stron: 346
Format: 165 x 230 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-8103-717-4
Autor: Praca zbiorowa
Wydawca: PWR
Rok wydania: 2014
Wydanie: I
Stron: 155
Format: 237 x 300 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-61078-21-0
Autor: Paweł Łukasik, Grzegorz Targosz
Wydawca: Edgard
Rok wydania: 2016
Wydanie: I
Stron: 240
Format: 205 x 272 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-7788-718-9
Autor: Małgorzata Kurkiewicz, Agnieszka Rozwora
Wydawca: Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Rok wydania: 2011
Wydanie: I
Stron: 64
Format: 145 x 207 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-7401-299-7
Autor: Łukasz Szewczyk, Piotr Wasik
Wydawca: Pracownia Sztuki Kulinarnej
Rok wydania: 2014
Stron: 96
Format:
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-938896-0-0
Autor: Marcin Rusnarczyk
Wydawca: Bernardinum
Rok wydania: 2014
Wydanie: I
Stron: 164
Format: 235 x 224 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-7823-385-5