Autor: Barbara Baraniak (red.)
Wydawca: Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok wydania: 2005
Wydanie: II
Stron: 152
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miekka
ISBN: 83-7259-135-0
Autor: Dariusz Dziki, Janusz Laskowski
Wydawca: Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok wydania: 2004
Wydanie: I
Stron: 162
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 83-7259-093-1
Autor: Anna M.Salejda (red.), Anna Kancelista (red.)
Wydawca: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok wydania: 2020
Wydanie: I
Stron: 114
Format: 170 x 240 mm
Oprawa: miekka
ISBN: 978-83-7717-354-1
Autor: Zdzisław E. Sikorski
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2016
Stron: 391
Format: 160 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 83-204-2867-X
Seria Żywność, jakość, technologia
Autor: Praca zbiorowa
Wydawca: Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju
Rok wydania: 2019
Stron: 199
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: miękka
Autor: Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska
Wydawca: Akademia Morska w Gdyni
Rok wydania: 2016
Wydanie: II poprawione i uzupełnione
Stron: 160
Format: 170 x 230 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7221-259-5
Autor: Mariola Friedrich (red.)
Wydawca: Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny
Rok wydania: 2020
Wydanie: I
Stron: 166
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7663-305-3
Autor: Stanisław K.Wiąckowski
Wydawca: Stanisław K. Wiąckowski
Rok wydania: 2014
Wydanie: I
Stron: 311
Format: 168 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-913755-1-8
Autor: Wioletta Żukiewicz-Sobczak, Paweł Sobczak, Marcin Weiner
Wydawca: Wydawnictwo PSW JPII
Rok wydania: 2019
Wydanie: I
Stron: 90
Format: 160 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-64881-49-7
Autor: Ewa Sikorska
Wydawca: Uniewrsytet Ekonomiczny w Poznaniu
Rok wydania: 2019
Stron: 333
Format: 170 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-66199-02-6