Autor: Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin (red.), Agata Znamirowska
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Rok wydania: 2009
Stron: 343
Format: 170 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7338-490-3
Autor: Hans Huber (red.)
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2014
Stron: 172
Format: 155 x 245 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 978-83-01-18003-4
Autor: Hanna Żakowska
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2017
Wydanie: I
Stron: 267
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miekka
ISBN: 978-83-01-19481-9
Autor: Ryszard Cierpiszewski
Wydawca: Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Rok wydania: 2016
Wydanie: I
Stron: 225
Format: 168 x 238 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7417-872-3
Autor: Iwona Michalska-Pożoga, Tomasz Rydzkowski
Wydawca: Politechnika Koszalińska
Rok wydania: 2013
Wydanie: I
Stron: 158
Format: 170 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7365-310-8
Autor: Krzysztof Leszczyński, Anna Żbikowska (red.)
Wydawca: SGGW
Rok wydania: 2016
Wydanie: I
Stron: 212
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7583-659-2
Autor: Maria Klonowska-Matynia
Wydawca: Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej
Rok wydania: 2010
Wydanie: I
Stron: 158
Format: 165 x 240 mm
Oprawa: miekka
ISBN: 978-83-7365-237-8
Autor: Bohdan Czerniawski, Jan Michniewicz (red.)
Wydawca: Agro Food Technology
Rok wydania: 1998
Stron: 991
Format: 150 x 210 mm
Oprawa: twarda
ISBN: 83-85816-02-5
Autor: Jan Limanowski
Wydawca: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
Rok wydania: 2006
Stron: 141
Format: 165 x 235 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-7299-490-5